Open Kano Festival


Een feest voor en door open kano vaarders!

Het Open Kano Festival 2020, staat gepland op vrijdagavond 11, zaterdag 12 en zondag 13 september 2020.

Een jaarlijks moment om "spontaan" onze kennis over het open kano varen te delen. Het is inmiddels een Treffen van formaat tussen vrienden, nieuwkomers, professionals en verkopers. Maar wat blijft is onderling kennis uitwisselen over kano's, peddels, vaartechnieken en alles wat je maar kunt bedenken wat nodig is wanneer je met een open kano op pad gaat.

Dit jaar wordt een jaar van echt improviseren. Met elkaar gaan we van alles opnieuw uitvinden. Een leuke uitdaging, alles op 1,5 meter! Als eerste wordt héél Recreatiecentrum de Kluft in Ossenzijl omgetoverd tot een waar Kano- en Kampeer Paradijs.

Met elkaar gaan we op zoek naar het nieuwe avontuur. Kletsen over korte toertjes in binnen- en buitenland, langere trektochten of kanokamperen "nieuwe stijl". Workshops 1.5 op Zaterdag en Zondag. Van kennismaken met de open kano tot efficiënt peddelen en mooi varen op muziek, freestyle genaamd.

En het is genieten in Nationaal Park Weerribben Wieden waar we ook de korte en lange toertochten nèt even anders zullen varen.

"Voor elkaar en met elkaar. Op 1,5 meter!"

Expert, beginner, liefhebber of geïnteresseerde kanovaarder?
Het Open Kano Festival wil je gewoon niet missen!

Tot ziens op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september 2020.

De kanovrienden van het OpenKanoFestival

Open Kano Festival 2018